Meld je aan als vrijwilliger!

Meld je aan als vrijwilliger!

Om het Steengroevetheater tot een succes te maken valt of staat alles met vrijwilligers! Het maakt niet uit wat je doet, voor of achter de schermen, iedereen telt mee. Van sjouwhulp tot parkeerwachter van gastvrouw tot tribunebegeleider.

Zowel in het voortraject, de opbouwfase, de voorstellingsavonden als de afbouwfase hebben wij mensen nodig.

Opbouwfase:
De opbouwfase start op maandag 29 juli om 09.00 uur. Om van een lege Steengroeve een professioneel en veilig Theater te maken moet er veel gebeuren. Van sjouwen tot opbouwen en van zwaar werk tot licht werk, iedereen die wil helpen is welkom.

Tijdens de voorstellingen:
Tijdens de voorstellingsavonden (6 t/m 10 augustus) zijn de taken zeer divers, denk bijvoorbeeld aan: parkeerwachters, verkeersregelaars, reinigingstroepen, gastheren en gastvrouwen op de tribunes en hulp bij de afdaling. Op deze avonden verwachten wij dat je rond 18.30 aanwezig bent.

Afbouw:
Tijdens de afbouw, die start op maandag 12 augustus om 9.00 uur, is het zaak dat alles in een korte periode weer uit de Steengroeve verwijderd wordt. Ook voor deze klus zoeken we mensen die willen helpen om de groeve weer netjes op te leveren.

Aanmelden:
Kortom: alle hulp is welkom! Ervaar nu hoe bijzonder het is om samen met een enorm team vrijwilligers aan deze prachtige productie een steentje bij te dragen. Wil je helpen met de opbouw, afbouw en/of tijdens het evenement?