Gaon Etten

Gaon Etten

Dit dinerarrangement wordt aangeboden bij de Steengroevevoorstellingen op dinsdag 8, woensdag 9, vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus. Er zijn maximaal 150 plekken beschikbaar bij het diner

Tijdens ‘Gaon Etten in de Achterhoek’ eet je de Achterhoek in de Achterhoek. De theaterproducties van het Steengroeve Theater in Winterswijk zijn door de prachtige Achterhoekse omgeving, waarin deze zich afspelen, uniek te noemen. Dit is de reden om deze twee fantastische evenementen in de Achterhoek te combineren in ‘Het Gaon-Etten-Steengroeve-theaterdiner’. Tijdens ‘Het Gaon-Etten-Steengroeve-theaterdiner’ eet je van lange tafels met mooi tafellinnen: Toscane in de Achterhoek. Je drinkt Achterhoekse wijnen en Achterhoekse bieren en Achterhoekse sappen. 

Voorgaand aan de voorstelling CINEMA kunt u genieten van een heerlijk 3-gangendiner. Ook de wijn (bier/sap/water) is bij de prijs inbegrepen. ‘Het Gaon-Etten-Steengroeve-theaterdiner’ wordt aangeboden voor de aantrekkelijke prijs van € 47,50 p.p. Deze prijs is excl. voorstellingskaarten.

Ontvangst dinergasten 16.45 uur, start diner 17.15, afsluiting diner 19.15 uur. Voor dinergasten worden speciale plekken op de tribune van Het Steengroevetheater gereserveerd.